Onderhouden websites

EJA-webdesign verzorgt het onderhoud van uw website graag voor u.
Zo blijft uw website online, veilig en komt u niet voor rare verassingen te staan.

Laat Ons Alles Voor U Regelen:
Neem Het Volledig Uit Handen!

Ook als uw website bij een andere provider wordt gehost of als uw website door een ander webdesignbureau is gemaakt, kunt u het onderhoud van uw website door EJA-webdesign laten verzorgen.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw installatie de meest recente versie gebruikt. Zo zorg je er namelijk ook voor dat je gebruik maakt van de meest veilige versie.

Website Onderhouden
€ 300,- per/Jaar
Beveiligings- en Plugin updates
Maandelijkse website statistieken
Wordpress updates
monitoring
Backups

Wat verstaan we onder onderhoud

Gecontroleerde Updates

We updaten gecontroleerd WordPress, je thema en plugins.
Zou blijft uw website online en veilige en komt u niet voor rare verassingen te staan.

Statistieken

Het surf- en klikgedrag van uw websitebezoekers. Google Analytics is gratis software van Google waarmee vrijwel alle activiteit naar, op en van een website is te meten.

Back-ups

We maken met regelmaat een backup van je hele (WordPress) website en schrijven dit weg naar een beveiligde externe locatie.

24/7 uptime monitor

Ons systeem houdt uw website realtime in de gaten. Wanneer de website om wat voor reden dan ook offline is, ontvangen wij direct een melding zodat we snel uw website weer online krijgen voordat iemand anders het heeft opgemerkt.

24/7 performance monitor

Indien uw website om de één of andere reden slecht presteert dan is het belangrijk de oorzaak hiervan te vinden. Ook hier ontvangen wij direct een melding van, zodat we het kunnen oplossen. Wij zorgen dat uw website stabiel en snel blijft draaien. Tevens controleert het de website op malware. 

24/7 security monitor

Dit is de belangrijkste functie van ons WordPress onderhoudspakket. Wanneer er een beveiligingslek ontstaat ontvangen we hier direct een melding van, zodat we het direct kunnen oplossen.

Meer over onze drone diensten