Google Ads voor jouw bedrijf?

Direct zichtbaar in de grootste en meest gebruikte zoekmachine op internet

Jouw bedrijf bovenaan de resultaten

Wij regelen het voor je!

Regelmatig krijgen wij de vraag hoe je met een website “hoger in Google” naar voren komt. Voornaamste reden hiervoor is dat concurrenten hoger in Google staan. Hierdoor loopt jouw website bezoekers mis en verlies jij potentiële nieuwe klanten. Dat wil niemand toch?

Google Ads team

Onze Google Ads specialisten hebben jarenlange ervaring met het succesvol opzetten en beheren van Google Ads campagnes voor e commerce, MKB en ZZP. De mogelijkheden van advertentiecampagnes binnen Google zijn enorm. Met onze vaste prijzen weet je direct waar je aan toe bent en zijn alleen de kosten die je bij Google maakt voor de klikken flexibel.

Weten wat Google Ads jou op gaat leveren?

Start vandaag nog met Google Adverteren en laat jouw bedrijf groeien!

Twijfel jij of Google Ads de juiste manier is om jouw bedrijf boven in de resultaten zichtbaar te maken? Of ben je benieuwd wat Google Ads jouw bedrijf gaat opleveren, en tegen welke investering? Op basis van een zoekwoorden onderzoek gericht op jouw diensten en/of producten in jouw regio maken wij graag een prognose op maat voor jou. Zo weet je wat Google Ads voor jouw bedrijf kan opleveren.

Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden.

Starter
€ 119,- Per/Maand
2 campagnes
6 advertentiegroepen
90 zoekwoorden
Maximaal € 500 budget
Plus
€ 210,- Per/Maand
4 campagnes
12 advertentiegroepen
180 zoekwoorden
Maximaal € 1000 budget
Combi deal
€ 300,- Per/Maand
Landingspagina plus campagne
 
 
 
Meer over onze drone diensten